Verkoop

Op deze pagina treft u de friese paarden aan die wij momenteel te koop hebben. 

Friese hengsten ruinen te koop

Friese merries te koop

Indien u meer informatie wenst of geïnteresseerd bent in één van de genoemde paarden, neem dan contact met ons op.


Wellicht ziet u het paard van uw dromen er tussen staan, maar mocht dit niet het geval zijn, dan proberen wij u toch zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij bieden u aan de hand van het “wensen-formulier” de mogelijkheid om uw wensen kenbaar te maken.
Het invullen van dit formulier is geheel vrijwillig en brengt voor u geen kosten of enige verdere verplichting met zich mee.

U stemt er mee in, dat het door u aangeboden paard voor eventuele aankoop, op onze kosten, door een erkend Nederlands dierenarts volledig klinisch en indien gewenst Röntgenologisch wordt gekeurd. Indien het paard onverhoopt tijdens de klinische keuring door de dierenarts wordt afgekeurd, dan verplicht U zich om uitsluitend de gemaakte kosten van deze keuring zelf te dragen.

De kosten van eventuele overige medische onderzoeken komen geheel voor onze rekening. Afwikkeling geschiedt door ons à contant, tenzij anders vooraf overeengekomen. Om U zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zullen de door U verstrekte gegevens worden opgenomen in ons computer databestand, om uitsluitend door ons worden gebruikt voor het doel waarvoor zij bestemd zijn en nimmer door ons aan derden worden verstrekt.

Wij hebben veel contacten met eigenaren, gebruikers en fokkers. Wellicht kunnen wij u helpen met de zoektocht naar het voor u perfecte paard!